Egy Megálló Emlődiagnosztika - One Stop Breast Diagnostics

onestop-logo.png

„Sok évvel ezelőtt Londonban, több hónapos tanulmányutam alkalmával ismertem meg a One Stop Breast Diagnostic szolgáltatást, azaz, ha valaki tapintott a keblében valami kórosat, ide betérve pár óra múlva úgy mehetett haza, hogy megtudhatta rosszindulatú daganata van-e vagy sem. Ez utóbbi szövettani igazolása persze ott is egy-két napot vett igénybe.” – meséli Dr. Mátrai Zoltán.

 

Hála stratégiai partnereinknek (Medicover és Medserv egészségügyi szolgáltatóknak) és saját emlő ultrahangos rendelésünknek dr. Fehér István főorvos úrral, már itt Budapesten a Vitéz utcában a European Breast Clinic-ben is tudjuk ezt a professzionális és gyors diagnosztikus szolgáltatást Önöknek ajánlani.

 

Miről is van szó?

 

Ha Ön daganat gyanúsat tapint az emlőjében és hétfőn eljön egy konzultációra, úgy még aznap vagy másnap megtörténik az emlők mammográfiája és az emlők és hónaljárkok ultrahang vizsgálata illetve hengerbiopsziás, ha kell a hónaljárki nyirokcsomók aspirációs citológiai mintavétele. Ezt a mintát a vizsgálatot követően azonnal gyorsfutár viszi a szövettani vizsgálatra, amiről a teljes körű eredmény 2-3 napon belül rendelkezésre áll. Így pénteken vagy legkésőbb hétfőn már konzultálhatjuk a triplet vizsgálat remélhetőleg megnyugtató eredményét, vagy terhelő esetben elkezdődhet a terápia szervezése.